Mézes citromos csirkeszárny

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

hozzávalók

  • 1 kg csirkeszárny
  • 2 citrom leve
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 4 evőkanál méz

Elkészítés

A csirkeszárnyat megsózom, tepsibe rakom, olajal meglocsolom és fólia alatt elősütöm. Közben 2 citrom levét, 6 gerezd zúzott fokhagymát és 3-4 evőkanál mézet össze kavarok (a pontos arányok ízlés szerint). Mikor a szárny majdnem megsült, a fóliát leveszem és a citromos-mézes-fokhagymás lével meglocsolom. További 10 percig sütöm.

Megjegyzés

A receptet Kiss Lászlóné küldte be.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.